Skip to content

Courtyard Building: Enjoy the Good Life!

We stellen alles in het werk in Courtyard Building om een zo plezierig, ontspannen en gezond mogelijke werkomgeving te bieden. Voor jou als huurder, voor je medewerkers en natuurlijk voor jullie gasten en klanten!

Lobby met hostesses

Bij binnenkomst zal het je gelijk opvallen: Courtyard Building is groots! Een ruime lobby voorzien van een warme en sfeervolle inrichting. De lobby is ingericht met een gezellige leestafel, diverse zitjes en natuurlijk de Good Food Bar.

Onze tot in de puntjes verzorgde hostessen zorgen allereerst voor een vriendelijke ontvangst, maar zullen je bijstaan bij tal van zaken. Denk aan het boeken van een taxi of hotel, het in ontvangst nemen van pakketjes, een cadeautje regelen voor een jarige collega, je zegt het maar. Zij zijn je graag van dienst!

Courtyard Good Food Bar

De Courtyard Coffeebar biedt haar klanten gedurende kantoortijden een diversiteit aan lekkers. Je kunt hier terecht voor een goede kop koffie, een vers belegd broodje, vers gemaakte smoothies of een snack voor de lekkere trek. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische en eerlijke producten. Lekker en gezond!

Courtyard Gym

Onderdeel van een gezond leven is voldoende bewegen. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, beschikt Courtyard Building over een volledig ingerichte gym. De gym is 24 uur per dag, 7 dagen per week gratis beschikbaar voor alle huurders van Courtyard.

In de gym zijn doucheruimtes en kleedkamers voor dames en heren. Vanuit de gym worden ook regelmatig activiteiten georganiseerd waar iedereen zich voor kan inschrijven. En voor degenen die graag begeleid aan de slag willen, is er een personal trainer beschikbaar!

Bedrijfsrestaurant

Een van onze huurders heeft een groot bedrijfsrestaurant dat gedurende lunchtijd geopend is. Tegen een vergoeding kan je gebruik maken van dit restaurant waar dan vervolgens tegen een gesubsidieerde prijs tal van producten te verkrijgen is.

Courtyard Meeting Center & Auditorium

Courtyard Building biedt een uitgebreid scala aan vergader faciliteiten voorhaar huurders, zoals: 7 vergaderzalen (variërend in grootte), een auditorium en een brainstorm ruimte. Alle ruimtes zijn ingericht met presentatie schermen. Het gebruik van de vergaderfaciliteiten is gratis voor alle huurders van Courtyard Building.

Courtyard Gardens

De binnentuin: zij nodigt uit om naar buiten te gaan. Wie even een break nodig heeft, kan een potje gaan tafeltennissen of jeu de boulen. Betjes en jeu de boules ballen zijn te verkrijgen bij de receptie. En waarom zou je met zonnig weer die meeting niet buiten houden? Er zijn genoeg overdekte afgeschermde plekken beschikbaar en ook WiFi is in de tuin aanwezig.

Social Space

De Social Space bevindt zich direct achter de Good Food Bar en is ingericht met sfeervolle zitjes. Hier kan je terecht voor een informele meeting of goed gesprek. Kijk ook eens in de spelletjeskast; een stevig potje Backgammon of een kwartiertje Pim Pam Petten geeft nieuwe energie en verbindt!

Wifi & Glasvezel

Je wil uiteraard overal kunnen werken en daarvoor is een goede WiFi onontbeerlijk. Deze is dan ook zowel binnen als in de tuin aanwezig. Courtyard Building is voorzien van een glasvezel aansluiting. Als je glasvezel wenst op je eigen vloer, kan dit eenvoudig en snel voor je georganiseerd worden.

Courtyard Bikes

Velen komen met de auto naar het werk, maar soms is voor die vlugge boodschap of een bespreking in de buurt de fiets toch net iets gemakkelijker! De Courtyard Bikes zijn compleet voorzien van versnellingen en een handig kratje, en staan gratis voor u beschikbaar in de centrale entree van het gebouw. En dat beetje extra beweging kan natuurlijk ook geen kwaad!

Kantoorruimte op maat

Courtyard Building biedt voor iedereen kantoorruimte, variërend van kleinschalige units tot grote vloeren die maar liefst 5.500 m2 op één laag bieden. Alle kantoorruimte beschikt over een verhoogde computervloer die een maximale flexibiliteit in inrichting van je kantoorruimte mogelijk maakt.

Wil je een schitterend uitzicht over Utrecht of maak je liever deel uit van het levendige hart van het gebouw? Je bent altijd van harte welkom voor een rondleiding, dus neem gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf in Courtyard Building?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Back To Top