Courtyard Building biedt tal van faciliteiten

Alles is in het werk gesteld om een zo plezierige en gezonde werkomgeving te bieden voor de huurders alsmede diens medewerkers en bezoekers. Hieronder een overzicht van alle faciliteiten die Courtyard Building te bieden heeft:

Lobby

Bij binnenkomst zal het u gelijk opvallen: Courtyard Building is groots! Een ruime lobby voorzien van een warme en sfeervolle inrichting. De lobby is ingericht met een gezellige leestafel, diverse zitjes en natuurlijk de Good Food Bar.

Good Food Bar

De Good Food Bar biedt haar klanten gedurende kantoortijden een diversiteit aan lekkers. U kunt hier terecht voor een goede kop koffie, een vers belegd broodje, vers gemaakte smoothies of een snack voor de lekkere trek. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische en eerlijke producten. Hier wordt gezond eten drinken u wel heel makkelijk gemaakt!

Receptie

Onze tot in de puntjes verzorgde hostessen zorgen allereerst voor een vriendelijke ontvangst, maar zullen u bijstaan bij tal van zaken. Denk aan het boeken van een taxi of hotel, het in ontvangst nemen van pakketjes, een cadeautje regelen voor een jarige collega, u zegt het maar. Zij zijn u graag van dienst!

Kantoorruimte

Courtyard Building biedt voor een ieder geschikte kantoorruimte, variërend van kleinschalige units tot grote vloeren die maar liefst 3.000 m2 op één laag bieden. En wilt u een schitterend uitzicht over Utrecht of maakt u liever deel uit van het levendige hart van het gebouw? U bent altijd van harte welkom voor een rondleiding dus neem gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Vergaderruimten

Begin 2017 zal de begane grond nog verder verbouwd worden. Een deel zal aangewend worden voor een sfeervol en state of the art vergadercentrum. Meer informatie volgt spoedig.

Courtyard

De binnentuin: zij nodigt uit om naar buiten te gaan. Wie even een break nodig heeft, kan een potje gaan tafeltennissen of jeu de boulen. Betjes en jeu de boules ballen zijn te verkrijgen bij de receptie. En waarom met zonnig weer niet buiten een bespreking houden? Er zijn genoeg overdekte plekken beschikbaar en ook wifi is aanwezig.

Social space

De Social Space bevindt zich direct achter de Good Food Bar en is ingericht met sfeervolle zitjes. Hier kan men terecht voor een informele meeting of goed gesprek. Kijk ook eens in de spelletjeskast; een potje backgammon of een kwartiertje pim pam pet geeft nieuwe energie en verbindt.

Bedrijfsrestaurant

Een van onze huurders heeft een groot bedrijfsrestaurant dat gedurende lunchtijd geopend is. Tegen een vergoeding kan men gebruik maken van dit restaurant waar dan vervolgens tegen een gesubsidieerde prijs tal van producten te verkrijgen is.

Wifi

Met toenemende mobiliteit wil men overal kunnen werken en daarvoor is een goede wifi onontbeerlijk. Deze is dan ook zowel binnen als buiten aanwezig.

Glasvezel

De aansluitingen zijn allemaal aanwezig dus indien men glasvezel wenst op de eigen vloer kan dit eenvoudig en snel georganiseerd worden.

Fietsen & Trike

Velen komen met de auto naar het werk, maar soms is voor een vlugge boodschap of een bespreking in de buurt een Courtyard Building fiets toch net iets gemakkelijker! Compleet voorzien van versnellingen en handig kratje, en dat beetje extra beweging kan natuurlijk ook geen kwaad. Voor wie wel een frisse neus wilt halen, maar zich snel wil verplaatsen, hebben we ook de Trikke beschikbaar. Indien u met dit voertuig aankomt op uw afspraak zullen zij u zeker herinneren.

Courtyard Gym

Onderdeel van een gezond leven is voldoende bewegen. Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken, zal er dus met de volgende verbouwing (Q3 2016) een gym gerealiseerd worden. Huurders kunnen gratis gebruik maken van deze faciliteit. Vanuit de gym zullen ook regelmatig activiteiten georganiseerd worden waar men zich voor kan inschrijven en voor degenen die graag begeleid aan de slag willen, zullen er ook voldoende mogelijkheden zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag vrijblijvend verder.