Waarom Courtyard?

Goed werkgeverschap draait om meer dan alleen salaris, HR en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Faciliteiten

Ontdek welke diensten er mogelijkheden er voor uw medewerkers worden geboden.

Huren

Zie met eigen ogen wat de mogelijkheden voor uw organisatie zijn binnen Courtyard Building.

Courtyard Building is ingericht vanuit de filosofie dat werken anders kan, want uitvoeren van werkgerelateerde activiteiten draait om meer dan de inhoud alleen. Jezelf kunnen zijn, je op je gemak voelen, ruimte hebben om in rust te werken én tegelijkertijd ook de mogelijkheid te hebben om samen te komen. Zomaar een aantal factoren die belangrijk zijn wanneer we praten over fijn werken.

Begin 2016 is met die uitgangspunten Courtyard Building geopend. Een initiatief van het Duitse Commerz Real wat handen en voeten heeft gekregen dankzij ProVIP Vastgoed Management.

Courtyard Building laat op inspirerende wijze zien hoe vitaliteit, gezondheid en arbeid gezamenlijk een dynamische werkomgeving kunnen vormen. Daarnaast vind je er als organisatie alle functionele eigenschappen welke verwacht mogen worden van een moderne werkomgeving. Zo is er een good-food bar, hostess en lobby aanwezig in het algemene gedeelte van Courtyard Building, en in de ‘Courtyard’ zelf is er ruimte voor activiteiten.


Uit diverse onderzoeken is naar voren gekomen dat mensen wanneer ze echt iets gedaan willen krijgen niet op kantoor wensen te zitten. En dat vonden we verwonderlijk. Met die in gedachten zijn we dan ook Courtyard Building in gaan richten.

Joyce Bruijn, Courtyard Building


De diverse kantoren en ruimtes binnen het gebouw bieden voldoende flexibiliteit voor iedere organisatie. Of het nu gaat om een start-up met slechts een aantal werknemers of een gerenommeerde organisatie als CSC of De Belastingdienst: binnen Courtyard Building is voor iedere organisatievorm een passende oplossing mogelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag vrijblijvend verder.